Kansan urhokkaat

Valloittajat on aina ratsastaneet itään. Aikoinaan Ruotsi ja sen vähä-älyiset kuninkaat hyökkäsivät Venäjälle paljon useammin kuin Venäjä Ruotsiin. Tyhmiä suomalaisia Ruotsi käytti apunaan tehdessään kuningaskunnasta suurvaltaa.

”Pojat, kansan urhokkaan,
Mi Puolan, Lützin, Leipzigin
Ja Narvan mailla vertaan vuoti,
Viel´ on Suomi voimissaan,
Voi vainolaisten hurmehella peittää maan.
Pois, pois rauhan toimi jää,
Jo tulta kohta kalpa lyö
Ja vinkuen taas lentää luoti.
Joukkoon kaikki yhtykää,
Meit´ entisajan sankarhenget tervehtää.
Kauniina välkkyy muisto urhojemme,
Kuolossa mekin vasta kalpenemme.”

Pitää kysyä, mitä ne sillä Euroopassa tekivät? No, ryöstivät ja raiskasivat tietenkin. Jopa loppui Ruotsin sotiminen, kun ei ollut enää suomalaisia, joita saattoi huoletta tapattaa. No nyt NATO/USA ja Sauli ja Sanna haluavat taas tapattaa suomalaisia. Sotaa pukkaa. Kuolossako mekin vasta kalpenemme?

Ruotsin jälkeen Ranska ja Napoleon yritti Venäjälle ja turpiin tuli. Sitten yritti Hitler ja Suomi ja taas tuli turpiin. Kohta yrittää NATO ja Suomi ja veikkaan, että turpiin tulee.

Venäjän pelko NATO/Suomen suhteen on täysin aiheellinen, jos vähänkin on lukenut historiaa ja siitä jotain tajunnut. On totta, että nyt Venäjä taas taistelee olemassaolostaan. Ja luultavasti voittaa.

+++

2 kommenttia julkaisuun “Kansan urhokkaat

  1. Itse sain lärvikirjassa 30 päivää julkaisukieltoa kirjoitettuani, että 1800-luvulla Suomessa kierteli laukkuryssiä. Sana ”laukkuryssä” oli kielletty minulta mutta ei toiselta samaa sanaa keskustelussa käyttäneeltä. Edellisellä kerralla sana ”ryssäviha” oli kielletty ja siitä tuli 30 päivää kieltoa. Olisi mukava tietää, miten laajasti tämän seuran jäseniä lärvikirjassa sensuroidaan ja millä perusteilla.

Vastaa