Trump varoittaa: Maailma on kolmannen maailmansodan edessä

Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump on käynnistänyt vaalikampanjansa. Heti alussa hän ennusti kolmatta maailmansotaa. Hän sanoi olevansa ainoa, joka sen voi estää. Ex-presidentti Trump on kirjoittanut Facebookissa perjantaista lähtien. Davenportin kaupungissa Iowassa hän käsitteli vaalipuheessaan Ukrainan sotaa.

Jos hän ei palaa Valkoiseen taloon seuraavana vuonna, on olemassa kolmannen maailmansodan vaara. ”Olen ainoa ehdokas, joka voi antaa tämän lupauksen: estän kolmannen maailmansodan, koska uskon todella, että meillä on kolmas maailmansota.”  Trump syyttää presidentti Joe Bidenia maan johtamisesta ydinsotaan.

Donald Trump sanoo, että presidentti Biden on ”ohjannut Venäjän suoraan Kiinan syliin”. Hän lupasi päättää Ukrainan sodan heti presidenttikautensa alussa ja mainitsi vaalipuheessaan  hyvät suhteet Venäjän presidentti Vladimir Putiniin.

”Pian sen jälkeen, kun olen voittanut presidentinvaalit, lopetan tuhoisan sodan Venäjän ja Ukrainan välillä”, Trump sanoi Newsweekin mukaan. ”Se kestää 24 tuntia, jos sitä ei ole tehty siihen mennessä.”

+++

2 kommenttia julkaisuun “Trump varoittaa: Maailma on kolmannen maailmansodan edessä

  1. Tämä uutinen saattaa jopa pitää paikkansa. Suomalainen media vihaa yli kaiken Donald Trumpia, (melkein yhtä paljon kuin Putinia) koska Trump on Rauhanmies, eikä aseteollisuuden ja NATO-mafian kiltti juoksupoika, kuten esim. Sauli Niinistö.

Vastaa